Associació de Veins de Montserrat de Terrassa

Benvinguts blancBienvenidosblanc خوش آمديد

mon

mon

mon

Dona Activa

 

El projecte l’hem denominat “Dona Activa”. 


En el nostre barri existeix una gran quantitat de població immigrada, per això considerem indispensable que hi hagi un coneixement i intercanvi cultural que afavoreixi la integració i la convivència entre la població autòctona i la nouvinguda. Per aquest motiu creiem necessari, en primer lloc, proporcionar tota la informació necessària per tal d’aconseguir l’adquisició d’hàbits socials, cívics i comunitaris.
Aquests factors contextuals que condicionen la vida al barri, afecten de manera especial al col·lectiu de dones, modificant la seva capacitat d’interrelació amb l’entorn i el desenvolupament de les seves habilitats i coneixements.
L’adquisició d’aquestes habilitats ens portarà al respecte mutu tant per l’entorn com per la comunitat amb la qual es conviu fent-la pròpia. Això es podrà aconseguir amb el coneixement de totes les cultures presents a les comunitats del barri. Potenciar l’arrelament al territori i el sentiment de pertinença, cap a uns objectius comuns, és indispensable en aquest projecte ja que ens portarà a augmentar la participació constructiva, creant espais de treball amb la resta de veïns/es per tal de millorar la situació del barri.
Sabem que un dels factors importants per aconseguir els nostres objectius és el coneixement de les llengües vehiculars presents al barri, és per això que hem considerat important crear espais de formació per tal de facilitar a les dones aquest coneixement. Alhora sabem que no és suficient amb el coneixement de la llengua, sinó que és important conèixer les diferents cultures i tradicions per poder entendre algunes actituds i maneres de fer, que de vegades, poden sobtar a la resta de membres de la comunitat.

Per veure el projecte complert feu click en aquest enllaç

 

 

Sobre de | Mapa del lloc | Gestio de dades | Contacta | ©2009 Avv. Montserrat Terrassa